Ziua din care sufletul meu a simtit o dragoste infinita la prima vedere

 

Andrei si Eliza

Din ziua in care am auzit primul scancet al primului meu mic miracol, zambetul de pe buze nu imi putea fi steres de catre nimeni si nimic. Apropierea capusorului lui de al meu si momentul in care scancetul lui a incetat imediat ce mi-a auzit glasul mi-a umplut sufletul de un sentiment nemaintailnit de puternic si ochii mi s-au umplut de fericire. Ma gandeam ca nimic nu o sa mai poate egala acest sentiment, insa toate acestea s-au repetat la venirea pe lume a celui de-al doilea miracol, o fetita scumpa, perfecta si cu o privire curioasa. Da... sunt mama a doi copii superbi, Andrei si Eliza.

 

O mama care isi intampina copii pe lume cu sufletul deschis si dragoste pura si nemarginita este cea mai fericita persoana din univers. Din momentul in care vezi o pereche de ochisori micuti si gingasi care te sfredelesc pana in adancurile simtirilor tale, stii ca nu o sa mai fii nici o secunda singura. Nici atunci cand o sa fii departe de pruncii tai, ei nu o sa lipseasca de langa tine, o sa ii porti in suflet si in gand in fiecare clipa.

 

 

Andrei si Eliza

 

Acum, dupa aceasta marturisire de suflet sa ma prezint si eu  Sunt Madalina, sunt mama, sotie si o femeie antreprenor. Copii mei au acum 6 ani si 2 ani jumatate, insa sentimetul venirii lor pe lume este si acum la fel de viu ca atunci cand s-a intamplat.

 

As vrea ca femeile ce se pregatesc sa devina mamici sa se pregateasca sufleteste a trai celei mai intense sentimente posibile vreodata. Sa nu isi faca griji de noptile nedormite ce vor urma sau grija de a fi mamica perfecta... totul se invata...

 

Bucurati-va de dragostea infinita pe care o veti simtii la prima vedere a sufletelului ce o sa va insoteasca pas cu pas de acum incolo!